PASFOTO'S

Algemene informatie

Heeft u foto's nodig voor uw rijbewijs, ID-kaart, paspoort of een ander officieel document? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We maken uw pasfoto volgens de meest recente eisen die gesteld worden. Ook van baby's en jonge kinderen maken wij een geschikte pasfoto. Heeft u een pasfoto nodig voor visa-aanvragen of voor uw buitenlandse paspoort?

Dan bent u ook van harte welkom! Uw pasfoto's zijn direct klaar en altijd uitgegeven met garantie*. 

Naast officiële pasfoto's maken wij ook representatieve pasfoto's voor uw sollicitatie of social media kanalen. We kunnen de foto ook digitaal (per mail) naar u doorsturen indien gewenst. 

 

Pasfoto-Organisatie

Wij zijn aangesloten bij de Pasfoto-Organisatie. Dit houdt in dat wij ook aanvragen voor o.a. KPN-businesscards, seizoenkaarten en meer kunnen behandelen. Wij regelen het uploaden van uw pasfoto met de organisaties. Neem uw oproepbrief mee naar de winkel wanneer u de foto laat maken.

 

Wij zijn (nog) geen RDW-fotograaf. RDW-fotografen zijn alleen te vinden in gemeenten die online rijbewijzen verlengen. Omdat de gemeente Voorst nog niet met deze online procedure werkt komen wij hier dus ook nog niet voor in aanmerking.

Pasfoto voor het buitenland / Visa

In principe zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de regels en eisen die een land stelt aan de pasfoto. Het kan voorkomen dat een land besluit de eisen voor het maken van een pasfoto aan te passen. Neemt u daarom voor altijd het formulier dat u van uw consulaat krijgt mee wanneer u de pasfoto laat maken. Over het algemeen is het consulaat de eerste die de nieuwe regels binnen krijgt. Wij kunnen dan voor u controleren of de eisen overeen komen waardoor u altijd up to date bent.

pasfoto maken twello rijbewijs idkaart id kaart paspoort paspoortfoto idkaart rijbewijsfoto twello deventer apeldoorn
pasfoto maken twello rijbewijs idkaart paspoort visum rijbewijsfoto id kaart paspoortfoto twello deventer apeldoorn

* Garantie: Worden uw pasfoto's onverhoopt afgekeurd bij de gemeente? Dan kunt u kosteloos en direct een nieuwe foto bij ons laten maken.