top of page

PASFOTO'S

Zonder afspraak

Direct klaar

Ook baby's en kinderen

Algemene informatie

Heeft u foto's nodig voor uw rijbewijs, ID-kaart, paspoort of een ander officieel document? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We maken uw pasfoto volgens de meest recente eisen die gesteld worden. Ook van baby's en jonge kinderen maken wij een geschikte pasfoto. Heeft u een pasfoto nodig voor visa-aanvragen of voor uw buitenlandse paspoort?

Dan bent u ook van harte welkom! Uw pasfoto's zijn direct klaar en altijd uitgegeven met garantie*. 

Naast officiële pasfoto's maken wij ook representatieve pasfoto's voor uw sollicitatie of social media kanalen. We kunnen de foto ook digitaal (per mail) naar u doorsturen indien gewenst. 

RDW-erkend fotograaf

Wij zijn RDW-erkend fotograaf. Dit houdt in dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het digitaal verlengen van uw rijbewijs. Wij sturen uw pasfoto en handtekening beveiligd en digitaal naar de  RDW. Daarnaast kunnen we buitenlandse vrachtwagenchauffeurs helpen met de benodigde pasfoto en handtekening voor de kwalificatiekaart (code 95). Ook de gemeente Voorst werkt sinds 2023 met dit systeem. Na uw aanvraag ligt uw rijbewijs binnen gemiddeld 2 werkdagen al klaar op het gemeentehuis waar u het alleen nog maar af hoeft te halen.

 

Pasfoto-Organisatie

Wij zijn aangesloten bij de Pasfoto-Organisatie. Dit houdt in dat wij ook aanvragen voor o.a. KPN-businesscards, seizoenkaarten en meer kunnen behandelen. Wij regelen het uploaden van uw pasfoto met de organisaties. Neem uw oproepbrief mee naar de winkel wanneer u de foto laat maken.

Pasfoto voor het buitenland / Visa

In principe zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de regels en eisen die een land stelt aan de pasfoto. Het kan voorkomen dat een land besluit de eisen voor het maken van een pasfoto aan te passen. Neemt u daarom altijd het formulier dat u van uw consulaat krijgt mee wanneer u de pasfoto laat maken. Over het algemeen is het consulaat de eerste die de nieuwe regels binnen krijgt. Wij kunnen dan voor u controleren of de eisen overeen komen waardoor u altijd up to date bent.

pasfoto maken twello rijbewijs idkaart id kaart paspoort paspoortfoto idkaart rijbewijsfoto twello deventer apeldoorn
pasfoto maken twello rijbewijs idkaart paspoort visum rijbewijsfoto id kaart paspoortfoto twello deventer apeldoorn

Ook voor het buitenland

RDW erkend

Goedkeuringsgarantie

* Garantie: Worden uw pasfoto's onverhoopt afgekeurd bij de gemeente? Dan kunt u kosteloos en direct een nieuwe foto bij ons laten maken. 

https://www.rdw.nl/particulier/locatiewijzer 

bottom of page