FOTO'S BESTELLEN

Foto's bestellen hoeft niet moeilijk te zijn. Bij ons bestelt u uw foto's gemakkelijk vanuit huis of in de winkel op de Kodak Picture Kiosk; tot 20x30cm is direct klaar! 

 

Download onze gratis app vanuit de Appstore of Playstore en bestel de foto's vanaf uw mobiele telefoon gemakkelijk vanuit huis! Ook kunt u de foto's vanaf uw computer bestellen, klik op de foto op deze pagina om direct te beginnen. Wilt u voor de eerste keer bestellen of komt u er niet uit? Kom dan eens langs in de winkel, we helpen u graag op weg!  Wanneer het gelukt is om uw bestelling te plaatsen krijgt u een e-mail dat de foto's klaar liggen. In de winkel kunt u desgewenst een mooie lijst of album uitkiezen om uw foto's nog mooier uit te laten komen.

 

Wanneer u uw foto's via onze Kodak Picture Kiosk wilt bestellen, kunt u langs komen in de winkel met het medium waar uw foto's op staan, We helpen u graag op weg. Op de Kiosk vindt u, naast de 'gewone' foto afdrukken, een ruime keuze aan opties. Zo kunt u o.a. collages, fotoboeken, miniprints, fotomagneten en meer maken; alles binnen 1 uur klaar!

Ook ondersteunen wij de Kodak Moments app.

Waar kunnen we u mee helpen?