OONK voor FOTO

UW SPECIALIST IN FOTO'S

Eén foto zegt meer dan duizend woorden, en daarom bieden wij u alles op fotogebied. Pasfoto's, fotolijsten, wanddecoratie, fotoboeken, beeldbewerking, digitaliseren; u kunt het zo gek niet bedenken. We hebben de juiste kennis in huis om u te helpen met uw fotovraag. Of u nu een oude foto weer als nieuw wilt hebben, een professionele afdruk in een mooie lijst aan de muur wilt hangen of een snelle print wilt versturen naar familieleden; het kan allemaal.

Waar kunnen wij u mee helpen? Kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op via info@oonkvoorfoto.nl.

 

DOWNLOAD ONZE GRATIS APP!

En bestel gemakkelijk de foto's vanaf uw mobiele telefoon, gewoon vanuit uw luie stoel! Ook biedt de app de mogelijkheid om fotoalbums te maken. Op vakantie geweest met familie? Dan kunt u allemaal vanuit uw eigen huis aan hetzelfde boek werken! Wanddecoratie bestellen kan ook met onze foto-app. Bekijk ook eens www.oonkvoorfoto.nl. Via deze website bestelt u ook makkelijk foto's vanaf uw computer.

ADRES

Stationsstraat 4

7391 EK TWELLO

T/ 0571 27 15 09

   

OPENINGSTIJDEN

Gedurende de lockdown hanteren we onderstaande aangepaste openingstijden. U kunt ons bezoeken voor het postkantoor, geldmaat en voor het maken van pasfoto's. Overige producten kunt u bestellen via: BESTELLEN.

Ingang naast slager Buurman

MA                       

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

11:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

10:00 - 16:00 uur

GESLOTEN

SOCIAL MEDIA

Oonk Twello

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Oonk, meer dan een boek.

  • Facebook - Black Circle

OONK voor FOTO

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 door OONK