top of page

kids

happyhorse konijnen

KLIK OP DEZE KNOP OM DIRECT EEN BESTELLING TE PLAATSEN \/

Happy Horse

Een fijn en zacht cadeau voor de allerkleinsten. Verkrijgbaar in beren, konijnen, schapen, kikkers en andere lieve dieren.
Prijzen
variëren tussen 10,99 en 49,99 euro. 

De voorleesboekjes van Bobbi

Deze leuke voorleesboekjes vallen goed in de smaak bij peuters. Voor iedere gelegenheid is er een leuk Bobbi-boekje; naar het ziekenhuis, feestjes, naar bed of naar de tandarts. Om in de feestelijke decembermaand sferen te blijven adviseren wij: viert Kerst, viert Sinterklaas, viert een feestje of zet zijn schoen.
Alle Bobbi voorleesboekjes 8,50 euro p.s.

bobbi-boekjes.jpg
leren.jpg

Oefen- en speelboekjes

Leren op een leuke manier! Deze boekjes staan vol met opdrachten om beter te leren rekenen, lezen en schrijven. Ze zijn onderverdeeld in diverse niveaus, gebaseerd op de leeftijd en groep op school. Daarnaast hebben we ook educatieve onderleggers in diverse thema's die je kunt gebruiken op je bureau als onderlegger.
3 tot 9 jaar

leren2.jpg
Trendzz-For-You-Vogeldisplay-3.jpg

De zoete zusjes (doe)boekjes

Saar en Janna zijn de zoete zusjes! Bekend van o.a. Youtube zijn ze een echte hit onder de kids vanaf 5 jaar. Met de boeken van deze dames zit je zeker goed als cadeau! Let op, wees er op tijd bij want ze gaan hard!
Prijzen van 9,99 - 22,50 EURO

Schermopname (4).png

Pluche vogels met geluid

Deze vrolijke vogels zijn niet alleen lekker zacht maar maken ook nog eens geluid! De vogels zijn gebaseerd op echte vogels uit de natuur en daarom is elk vachtje en geluidje anders. Prijs 9,99 euro p.s.

cover.jpg

TopModel en DinoWorld

Leuke cadeau's voor kids tot een jaar of 12. Kleurboeken, pennen, stiften, etui's en meer voor creatieve jongens en meiden.  

4010070449278.jpg
topmodel_wir_models_mobile_768_600.png

Cadeaubon met waarde naar keuze

Met een cadeaubon zit u altijd goed! Kies een bedrag en bon uit ons ruime assortiment en laat de ontvanger zelf zijn cadeau uitkiezen. Tips voor kids:

- Primera keuze cadeaukaart

- VVV-bon

- Boekenbon

- KIDS cadeau

- Nationale bioscoopbon

- Kunst en cultuur cadeaukaart

- Baby cadeaukaart

- Prenatal cadeaukaart

- Dagje uit cadeaukaart

- Efteling cadeaukaart

Oonk voor Foto_winkel_29.jpg
bottom of page