top of page

Algemene voorwaarden

Door staatsloten te bestellen voor de 10e van de maand trekking via deze website gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

- U kunt uw bestelling doorgeven via het bestelformulier op www.oonktwello.nl/bestellen. U gebruikt hiervoor het derde formulier op deze webpagina met de naam: 'Bestel Staatsloten hier.'.

- U kunt ook een bestelformulier invullen wanneer u in het postkantoor bent, dezelfde voorwaarden zijn van kracht. U kunt de voorwaarden nalezen op de website. Door uw bestelling door te geven gaat u akkoord met deze voorwaarden.

- Alle bestellingen die worden ingevuld via dit formulier worden in behandeling genomen voor de trekking die men in het formulier selecteert.

- De huidige tarieven zijn: Heel lot €17,50 p.s. | Heel lot XL €20 p.s. |

                                                  1/5 lot €3,50 p.s. | 1/5 lot XL €3,50 p.s. |

- U kunt in het bestelformulier uw voorkeur aangeven voor de eindcijfers op uw lot. Indien u dit keuzeveld leeg laat worden de eindcijfers automatisch gekozen. 

- Indien u verschillende soorten loten bestelt dient u bij de voorkeur voor eindcijfers zelf aan te geven welke getallen bij welke loten horen. Wanneer u dit niet doet wordt dit door V.O.F. Oonk willekeurig bepaald.

- Wanneer u één voorkeurscijfer opgeeft en meerdere loten in bestelling plaatst worden de overige loten willekeurig gekozen door de terminal.

- Indien u wilt dat alle loten hetzelfde eindcijfer hebben dient u dit zelf aan te geven zoals: "Alle loten eindcijfer 2".

- Bestellen via dit formulier kan tot de dag van de geselecteerde trekking, tot 16:00 uur. Wanneer de dag van de trekking op zaterdag valt kunt u bestellen tot 15:00 uur. Indien de dag van de trekking op zondag valt kunt u de loten bestellen tot de zaterdag ervoor, 15:00 uur.

- U kunt uw lot(en) ophalen bij ons in de winkel, Stationsstraat 4 te Twello. U heeft de tijd om de loten af te halen tot de trekkingsdag (10e van de geselecteerde maand) 17:00 uur. Hierna worden deze ongeldig gemaakt. Valt de dag van de trekking op zaterdag dan kunt u deze ophalen tot 16:00 uur. Wanneer de dag van de trekking op zondag valt kunt u ze tot de zaterdag ervoor 16:00 uur ophalen.

- De loten kunnen niet geruild/geretourneerd worden.

Terug naar bestellen? Klik hier.

bottom of page