Kinderboekenweek
6 t/m 17 oktober 2021

Het is weer feest, want het is Kinderboekenweek in de boekhandel. Deze week (of eigenlijk 1,5 week) staat alles in het teken van kinderboeken. Het thema van de Kinderboekenweek is "Worden wat je wil"
Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, of je goed bent in rekenen of juist in tekenen, of je vier jaar bent of al tien, ieder kind kan worden waar hij van droomt. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 (en natuurlijk ook daarvoor en daarna) kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Koop je tijdens van 6 t/m 17 oktober voor

€ 12,50 of meer aan Nederlandstalige kinderboeken, dan ontvang je het geschenkboekje Tiril en de toverdrank van Bette Westera CADEAU (zolang de voorraad strekt).
 

Het Kinderboekenweekgeschenk
Rond haar tiende verjaardag ontdekt Tiril dat ze iets heel bijzonders kan: van gedaante veranderen, net als haar lievelingsgod Loki. Haar gave heeft ze hard nodig wanneer ze op zoek gaat naar een toverdrank die zelfs van de eenvoudigste schapenboer een dichter maakt...

Thema 2021

WORDEN WAT JE WIL

geschenk-met-tag.jpg
Bestel jouw kinderboeken hier!
 

We nemen contact met je op per e-mail wanneer je de bestelling kunt afhalen of wanneer iets niet voorradig is. Vanaf €12,50 aan Nederlandstalige kinderboeken ontvang je het kinderboekengeschenk gratis bij je bestelling!

arrow&v
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor de inzending!

LEUK! Bestel ook het Prentenboek voor de Kinderboekenweek 2021 "Dromer" door Mark Janssen voor €7,25!

9789059658813.jpg

TIP! Koop jij tijdens de Kinderboekenweek kinderboeken? Neem dan de kassabon mee na het afrekenen. Geef deze vervolgens aan de juf of meester en spaar samen mee voor boeken op school! Vraag na aan jouw leerkracht of jouw school aan deze actie deelneemt.

Spelregels:
- Alleen kassabonnen van aankopen in de Kinderboekenweek doen mee aan de spaaractie; deze loopt van 6 t/m 17 oktober 2021.
- Deze actie geldt voor basisscholen die zich hebben aangesloten bij de Oonk Kinderboekenweek-actie. 
- De basisschool mag na bericht van Oonk voor een X-bedrag aan kinderboeken uitzoeken, het bedrag is afhankelijk van het totaalbedrag aan kassabonnen dat door hen is ingeleverd. 
- De school mag zelf bepalen welke kinderboeken zij uitzoeken voor het besteedbare bedrag.